Followers

About Us


Hannah Bridal and Studio (sebelum ini dikenali sebagai Saints Scarves Wedding Collection) menyediakan pelbagai koleksi Busana Pengantin dan pakaian-pakaian yang sesuai untuk majlis rasmi dan istimewa serta pakej-pakej perkahwinan yang sesuai dengan bajet pelanggan. Selepas 2 tahun terlibat dalam perniagaan Busana Pengantin dari rumah, kami mula mengorak langkah ke arah membuka Butik/kedai kami yang pertama di Bandar Mahkota Cheras. Kini, anda boleh mengunjungi Butik kami yang akan mula beroperasi secara sepenuhnya pada February 2012 dengan tambahan pelbagai koleksi dan servis serta dalam perancangan untuk membawa masuk fashion dari Timur Tengah untuk para pelanggan tersayang.
Kami amat berminat dan sedang mencari kedai/outlet,dealer serta butik-butik pengantin di serata Malaysia, Singapura, dan Brunei yang  memerlukan pakaian pengantin atau busana dari Timur Tengah. Harga istimewa akan diberikan untuk belian secara borong.
Adalah menjadi harapan kami untuk menyumbangkan sesuatu kelainan dan kepuasan kepada para pelanggan dan bakal-bakal pengantin secara amnya.

There was an error in this gadget